Onze instructeurs

Het wordt steeds drukker op de Nederlandse wegen. Daarom worden goede opleidingen voor (toekomstige) bestuurders steeds belangrijker. Om van iemand een goede bestuurder te maken, zijn er bekwaam opgeleide instructeurs en instructrices nodig.

Verkeersschool Berend Knol B.V. beschikt over een flitsend en dynamisch instructeurkorps van goed opgeleide instructeurs en instructrices.

Dit blijkt jaarlijks weer uit een hoog slagingspercentage. Eén keer in de vijf jaar frissen onze instructeurs en instructrices hun kennis weer op door een applicatietoets af te leggen. Dit om de verkeersveiligheid te bevorderen en natuurlijk om de snel veranderende verkeersregels bij alle cursisten duidelijk over te brengen.

.

Ons administratief personeel

Verkeersschool Berend Knol B.V. heeft tevens de beschikking over een groep zeer talentvolle administratief medewerk(st)ers. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat staan zij altijd voor jou paraat. Met hun gedegen kennis over onze opleidingen kunnen zij jou vakkundig en snel voorzien van de nieuwste informatie betreffende onze opleidingen. Ook met het inplannen van een nieuwe rijlesafspraak of een nieuwe examendatum ben je bij hun op de juiste plaats.

Contact

(058) 288 00 04

Stel telefonisch je vraag

Stuur ons een e-mail

Wij antwoorden binnen 2 uur

Whatsapp ons je vraag

ma t/m vrij 8:00-18:00

Let’s get social!

Let’s get social!