Faciliteiten

Verkeersschool Berend Knol beschikt over een aantal uitstekende bedrijfsfaciliteiten. Zo beschikken wij over een ruime kantine en een bedrijfskeuken.

Tijdens een dagprogramma wordt de lunch verzorgd, deze bestaat uit diverse belegde broodjes en snacks. Koffie, thee en dergelijke zijn verkrijgbaar uit de koffieautomaat.

Ook beschikt verkeersschool Berend Knol over de modernste apparatuur voor theorie-examens. In een ruim leslokaal worden de theorielessen verzorgd door een ervaren docent, zodat je optimaal met voldoende kennis voor jouw theorie-examen verschijnt. 

Door ons unieke oefenterrein starten de motor-, vrachtwagen-, autobus- en E achter B lessen vanaf onze verkeersschool. De bijzondere verrichtingen van de motor, kunnen derhalve uitmuntend worden geoefend op ons eigen terrein en zonodig meerdere keren. Er hoeft met niemand rekening worden gehouden.

Tevens is er een optimale parkeergelegenheid en is ons pand goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Ons bedrijfspand ligt tegenover treinstation “Camminghaburen” op industrieterrein “De Hemrik” op loopafstand van nog geen 100 meter.

Contact

(058) 288 00 04

Stel telefonisch je vraag

Stuur ons een e-mail

Wij antwoorden binnen 2 uur

Whatsapp ons je vraag

ma t/m vrij 8:00-18:00

Let’s get social!

Let’s get social!