GROOT NIEUWS! 1 mei neemt Oosterpoort Opleidingen Verkeersschool Berend Knol in Leeuwarden over! 
Na meer dan 40 jaar aan en in hun bedrijf te hebben gewerkt doen Berend en Petra Knol een welverdiende stap terug. Per vandaag worden de activiteiten van Verkeersschool Berend Knol BV en Verkeersschool B. Knol BV overgenomen door Oosterpoort Opleidingen.
Met ongeƫvenaarde vakkennis, altijd de leerling centraal zetten en een zeer hecht team aan instructeurs is Verkeersschool Berend Knol een begrip in Friesland en daarbuiten. Met de nadruk op de transport- en logistieke sector hebben duizenden leerlingen de afgelopen jaren hun rijbewijs gehaald of een opleiding of training gevolgd bij Verkeersschool Berend Knol. De naam Knol blijft dus voorlopig gewoon bestaan.
Oosterpoort Opleidingen uit Groningen en Assen verzorgt met 60 medewerkers al meer dan 50 jaar een vergelijkbaar opleidingsaanbod als dat van Knol. Knol heeft in Oosterpoort Opleidingen een goede en betrouwbare kandidaat gevonden om de bedrijfsactiviteiten over te nemen. Met de overname kan Oosterpoort Opleidingen een groot aanbod (rij)opleidingen en trainingen aanbieden in de drie noordelijke provincies.
De medewerkers van Knol zullen in dienst komen bij Oosterpoort Opleidingen. Leerlingen en klanten houden dus gewoon hun vaste instructeur of contactpersoon. De komende 3 maanden blijven Berend en Petra nog werkzaam om samen met de directie van Oosterpoort Opleidingen het beste uit beide bedrijven te kunnen halen. We verwachten dus alleen veranderingen in positieve zin.